Nieuwsbrief november 2023

Het is al weer bijna 2 maanden geleden dat SvKB een thema-avond heeft georganiseerd op 5 oktober j.l. met als titel “Groeistuipen van Roelofarendsveen”. Uiteindelijk werden de laatste jaren en ook de komende jaren worden nog heel veel huizen gebouwd. De avond en ook de 5 stellingen was een initiatief van Ton Verdel en Peter Blom.

Er waren ca. 35 personen aanwezig in de prachtige locatie in het clubhuis van de Watersportvereniging aan het eind van de Noorderhemweg. Er kwam een levendige discussie op gang en één van de knelpunten die vaak werd genoemd was de (matige) infra- structuur in het dorp. Dat zal de komende jaren toch aangepakt moeten worden. Wanneer u geïnteresseerd bent in de samenvatting van deze thema-avond, laat het ons weten en het wordt u toegestuurd.

Inmiddels zijn de landelijke verkiezingen gehouden en dat bracht toch wel een forse verschuiving teweeg. Uiteindelijk zullen wij moeten accepteren dat de kiezer gekozen heeft. De toekomst zal ons leren wat dit tot gevolg heeft.

Het heeft al in diverse kranten gestaan, maar Kelly Straver-van der Wereld gaat aan het eind van dit jaar haar raadswerk beëindigen. Enerzijds vindt zij (en ook wij) het jammer, maar haar werk en haar gezin genieten toch haar voorkeur. Van deze kant willen wij Kelly alvast bedanken voor haar langdurige inzet voor SvKB. Job de Jong zal de vrijkomende raadszetel voortzetten en zijn benoeming zal in december a.s. plaatsvinden. Wij wensen Job heel veel succes.

Rest mij tot slot eenieder een hele fijne feestmaand toe te wensen.

Gerard Straver,
Penningmeester.

Vorige
Vorige

Afscheid en verwelkoming

Volgende
Volgende

Terugblik op inwoneravond van Samen voor Kaag & Braassem