Kun jij veilig naar school?

Mensen zijn nooit harder te treffen dan via hun kinderen of kleinkinderen. Dit geldt ook zo bij onveiligheidsbeleving in de openbare ruimte. Voor de zomervakantie kregen wij van diverse kanten signalen te horen over onveiligheidsbeleving bij het naar school gaan en weer terug naar huis komen van (klein) kinderen. Verkeerskruispunten, te veel geparkeerde auto’s en sowieso te druk bij naar school gaan of weer terug komen.

Nu de vakanties weer voorbij zijn is het toch goed om hier weer bij stil te staan. Misschien zijn alle onveilig gevoelde verkeerssituaties nu ondertussen opgelost. Dit zou een groot compliment betekenen voor onze gemeente, wij willen hier graag vanuit gaan.

Zo niet, en ook dat zou kunnen, dan moet Samen voor Kaag en Braassem daar maar eens het voortouw in nemen. Mochten er dus nog steeds, ook nu na de vakantie, veel reacties van ongerustheid binnen komen dan moet SvKB hier maar eens een avond aan besteden.

Laat ons maar weten hoe je erin staat, is het opgelost en voelt het nu veilig of moeten we het er met elkaar, op korte termijn, over hebben. Graag reacties naar svkenb@gmail.com en hou onze website in de gaten www.svkb.nl

Kees.

Vorige
Vorige

Wandel je dit weekend mee?

Volgende
Volgende

Zuurstof?! Stikstof?!