Kick Off Plantarium in Hazerswoude Dorp

Voor de opening van de 33e editie van het Plantarium, internationaal tuinplantenevenement, op 26 augustus 2015 waren de politieke partijen van Kaag en Braassem uitgenodigd. Van SVKB was ik, Riet Spaargaren, samen met mijn man aanwezig. Ook Paul Emmerik van de VVD en zijn echtgenote waren van de partij. Bij binnenkomst werden groepen gemaakt en kregen wij een rondleiding over de tentoonstelling. Heel veel bedrijven, 240 in totaal, waren aanwezig met bijzonder mooie producten. Ook Nolina, uit ons eigen Kaag en Braassem. Vooral hun rozen zijn uniek en prachtig.

 

De samenwerking richt zich met name op Greenpoort Boskoop. Veel nieuwe producten en inzichten werden getoond. Zo kan en grijze moderne tuin toch een groene uitstraling hebben. De lichte economische vooruitgang is al merkbaar in de groene sector, vertelde de rondleider ons. Er komen weer meer nieuwbouwprojecten en die vragen om aanleg van tuinen en dat is gunstig.

 

Bij het weggaan werd ons door de gemeente Alphen aan de Rijn een leuk cadeautje aangeboden, een kniematje voor in de tuin, een vogelhuisje en een kaarsje.

 

Een mooie herinnering rijker, Riet Spaargaren


Terug naar overzicht