Jonge vrijwilliger van 2015

Jonge vrijwilliger van het jaar...
Woensdagavond 6 januari was het zover, de uitreiking van de vrijwilligersprijzen 2015! Net als vorig jaar had ik weer een betrokken vrijwilliger genomineerd voor de Jonge Vrijwilligersprijs en tadaaaaaa! Mijn nominatie, Alice de Jong, heeft gewonnen!! Super trots ben ik op haar!

Ik heb Alice leren kennen als vrijwilliger bij de VAKantiespelen. Als bezig bijtje staat ze altijd en overal enthousiast vooraan om de kinderen een aantal leuke dagen te bezorgen!
Ook heeft Alice een enorme bijdrage geleverd aan de crisisopvang van vluchtelingen in de Tweesprong. Elke dag was zij daar wel te vinden. Bedden opmaken, ingebrachte spullen sorteren, lunch serveren, met de aanwezige kinderen spelen: niets was haar te veel!
Alsof dat nog niet genoeg is, steekt ze tegenwoordig ook nog de handjes uit de mouwen in Splotsz.

Doordat Alice deze mooie titel (en bijbehorende super prijs!) heeft gewonnen, heb ik nu voor het tweede jaar op rij een winnaar aangebracht voor de titel Jonge vrijwilliger van het jaar. Wie zal ik volgend jaar eens nomineren?  Gelukkig genoeg opties, nu nog een keuze maken!

Kent u ook een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die ook wel zo'n mooie prijs zou mogen winnen? Vergeet dan niet ze aankomend najaar op te geven bij de gemeente!
Vrijwilligers houden onze samenleving draaiende, daar mogen we trots op zijn!

Kelly Straver


Terug naar overzicht