Jan en Sanne Terlouw in ‘t Schoolhuis

Woensdag 14 november presenteerden vader en dochter Terlouw diverse boeken van hun hand. Het was prachtig hoe ze vertelden over hun werkwijze om samen aan een boek te werken. Ze nemen om de beurt een hoofdstuk voor hun rekening en geven vervolgens de pen aan de ander.

Oud wethouder Herman Haarman had de taak om Jan en Sanne te interviewen. Weliswaar kreeg hij gelegenheid enkele vragen te stellen, maar het was duidelijk dat Jan en Sanne veel ervaring hebben met dit soort lezingen. Ze wisten makkelijk hun draai aan de vragen te geven en konden heel indrukwekkend over hun boeken vertellen.

Jan presenteerde twee gedichten uit een bundel die deze week is uitgekomen. Hoewel hij niet verwachtte dat de dichtbundel zou aanslaan, waren alle vijftien exemplaren, die de boekhandel had meegebracht, in de pauze verkocht.

Compliment aan de organisatie, hartelijke ontvangst met een kop koffie of thee. In een uitverkochte zaal van ’t Schoolhuis in Rijnsaterwoude mochten we een boeiende culturele avond beleven.

Hilde Bax (raadslid SvKB)


Terug naar overzicht