Een griezelig samen zijn

Samen werken aan een fijne buurt

Afgelopen maandag was het 31 oktober, ook wel bekend als Halloween. Samen met mijn naaste buren versieren wij ons ‘hoekje’ heel actief en vinden we het ontzettend leuk als er veel volk op af komt.

Samen waren we zondagmiddag al met elkaar aan de slag. Onder het genot van een drankje voor de volwassenen en verse popcorn voor de kinderen, werd er spontaan een ‘spookhuis’ in elkaar getimmerd. De tuinen werden versierd, de outfits klaar gelegd en zo hadden we met elkaar een hele gezellige zondagmiddag. Alles stond klaar voor de grote dag!

Maandag werd er door iedereen vroeg gegeten en in de vroege avond mochten wij allemaal heel veel kinderen met hun ouders verwelkomen die op snoepjes-jacht waren. De een vond het natuurlijk spannender dan de ander, maar daar was rekening mee gehouden. Het lukte zelfs hier en daar om ook wat ouders te laten schrikken.

Nadat alle kinderen veilig in hun bed lagen, hebben we Samen ontzettend snel alles weer opgeruimd. Echt teamwork!

Het is ontzettend fijn om in zo een betrokken en veilige buurt te mogen wonen. Waar buren nog echt nog naar elkaar uitkijken, elkaar een handje helpen, Samen de boel netjes houden en Samen activiteiten organiseren. Ik raad het iedereen aan!

Drink eens een bakkie met de buren. Stel voor om mee te doen met Burendag. Hou een midwinterwandeling door de wijk. Betrek elkaar, help elkaar en maak samen je wijk leuker en mooier!

Volgend jaar weer!
Griezelige groetjes,
Kelly Straver-van der Wereld


Terug naar overzicht