Ton verdel, een echte Veender

Geboren en getogen Veender, vader van 3 dochters en 2 zonen en inmiddels 8 kleinkinderen.
Sinds 2014 actief als bestuurslid en voorzitter van de sponsorcommissie van Tennis Vereniging Alkemade. Vanuit deze functie ben ik sinds 2017 betrokken bij de gebeurtenissen rondom het sportpad in Roelofarendsveen. Een mooi en belangrijk initiatief en prima samenwerking tussen de gemeente Kaag en Braassem, het IKC/Kindkracht en de verenigingen om tot een mooi resultaat te komen.
Ik draag SVKB een warm hart toe omdat het de lokale partij is in onze gemeente die zich bekommert om ouderen en zwakkeren, om de jongeren, de ondernemers en de verenigingen binnen onze gemeente. Een andere reden is dat SVKB zich ook duidelijk uitspreekt om als gemeente op eigen benen te blijven staan, wel samenwerken waar dat beter is, maar niet fuseren tot een nog grotere gemeente. Dicht bij je eigen inwoners blijven, niet te grootschalig, maar juist meer aandacht voor het individu!
Door meer betrokkenheid met deze partij, hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de doelstellingen van SvKB. Als lijstduwer wil ik de steun en het vertrouwen geven aan de partij.
 


Terug naar overzicht