Sandra van Emmerik uit Roelofarendsveen

Mijn naam is Sandra van der Zwet - van Emmerik

Ik woon in Roelofarendsveen en werk bij Cygnific, Social Media represatative KLM.

Iets over mezelf: Geboren en getogen in Kaag en Braassem ben ik. Mijn ouders wonen al jaren in Oude Wetering waar ik lang samen met hen en mijn jongere broertje heb gewoond. Nu woon ik samen met mijn man en hond in Roelofarendsveen. Ik ben een open en toegankelijk persoon en ben altijd geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Tot soms grote ergernis van mijn man ga ik geen discussie of gesprek uit de weg. Ik vind het prettig dat vrienden en familie weten dat de deur bij mij altijd open staat. Mijn meest favoriete avonden zijn dan ook als deze spontaan of gepland binnen komen vallen om een drankje te drinken en even bij te kletsen.

Mijn hobby’s: Vrijwilligerswerk - Wielrennen, Paardrijden, Snowboarden (1 week per jaar) en wandelen met mijn hondje Kobus. 

Mijn persoonlijke speerpunten: Samen voor Kaag en Braassem heeft een sterk en veelzijdig programma. Ik vind het belangrijk dat we ons hard gaan maken voor de jongeren en verenigingen in onze gemeente. Meer mogelijkheden voor de jeugd en verenigingen die we hebben behouden en cultuur laten opbloeien in onze gemeente. 

Daarnaast zie ik het vaak mis gaan bij de communicatie naar de inwoners toe. Wanneer kan je participeren en wat kan je verwachten? De uitkomsten van deze participatie lijken vaak geen duidelijk gestelde voorwaarden, terwijl deze zo belangrijk zijn. 

Mijn toegevoegde waarde voor de politiek: Het zijn mijn eerste verkiezingen als kandidaat raadslid en ik ben er helemaal klaar voor! Maar ik ben een eerlijk persoon en ik moet mezelf nog bewijzen in deze raad en als raadslid, maar dat ben ik ook zeker van plan te doen. Ik ben iemand die zich bescheiden op kan stellen waar nodig, maar met een duidelijke en standvastige mening. 

Hobbys’: Favoriete film Mary Poppins, Home Alone en Harry Potter

Muziek: Dat wil ik eigenlijk niet zeggen maar hoe fouter hoe beter. Nummer dat ik altijd aanvraag als we gaan stappen is Ademnood van Linda, Roos en Jessica. Aanvragen zijn vaak met succes. Ik blijf net zo lang terugkomen totdat het nummer daadwerkelijk gedraaid is. 

Groet,

Sandra


Terug naar overzicht