Roland van Beurden uit Hoogmade

Hallo,

Mijn naam is Roland van Beurden.

Ik woon al 25 jaar samen met mijn vriendin in Hoogmade.

Ik werk als ICT consultant als ZZP-er, en doe voornamelijk functioneel beheer.

Lid van verenigingen

SvKB, Open landschap Kaag en Braassem, Dorpsraad Hoogmade, Vereniging Hoogmadesche Polder.

Hobby’s

Maandelijks kom ik met een zestal wijnvrienden bij elkaar en (blind)proeven we de wijnen die ieder beurtelings meeneemt. Lekkere hapjes en discussies maken die avond dan compleet.

Fotografie is ook een hobby waar ik regelmatig mee bezig ben. Sport, mensen en dieren zijn de belangrijkste onderwerpen. Net dat ene moment kunnen vangen geeft me een kick

Favoriete film/muziek

Ik ben een filmliefhebber en probeer wekelijks met vrienden een film te kijken in de bios. Een vast genre heb ik niet. Drama, actie en fantasy door elkaar. Horror en kostuumdrama’s bekoren me wat minder. Three Billboard was mijn laatste film bijzondere film.

Mijn liefde voor muziek is voor een groot deel gevormd in mijn middelbareschooltijd met ELO, Santana, Pink Floyd en Genesis en diverse andere symfonische rock. In die tijd luisterde ik ook wat meer klassiek dan nu.

Persoonlijke speerpunten

Open blijven, eerlijk en belangstellend. Recht door zee met compassie en wars zijn van dogma’s.. Motto:

Probeer niet te snel tevreden te zijn met een resultaat. Met wat meer moeite en tijd kan het nog beter.

Toegevoegde waarde voor de politiek

Er wordt veel gepraat in de politiek zonder dat er werkelijk tot de kern wordt gekomen. Deze ‘ruis’ kost veel tijd en leidt af van het doel om goed te besturen. De dossiers zijn vaak ingewikkeld genoeg om goed te doorgronden. Mijn doelstelling is om duidelijke discussies te voeren door de feiten eerst op een rijtje te zetten. Niet alleen harde feiten maar ook gevoelens van inwoners, historie en verworven rechten horen als belangrijke argumenten te worden beoordeeld.

 

Groet, Roland


Terug naar overzicht