Niels van Capel uit Roelofarendsveen

Je voorstellen is altijd lastig, maar hier gaan we. Ik ben Niels van Capel, een jonge man van 28 jaar oud. Geboren en getogen in de Veen. Over het algemeen kan je mij omschrijven als rustig, bedachtzaam en realistisch.

Vanaf mijn zestiende heb ik 10 jaar bij autobedrijf Van der Wereld gewerkt als autotechnicus. Sinds vorig jaar ben ik werkzaam als elektromonteur bij Havatec machinebouw voor de agrarische sector.

Na ongeveer 10 jaar vrijwilliger te zijn geweest bij pop- en cultuurpodium Splotsz, werd het naar mijn mening wel eens tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik hoop die uitdaging te vinden in de lokale politiek. Vandaar dat ik me heb aangesloten bij Samen voor Kaag en Braassem.

Ieder die de politiek in gaat, hoopt iets bij te dragen aan de samenleving. Dat geldt ook voor mij. Mijn streven is om met andere inzichten te komen door middel van een jongere blik. Het viel mij namelijk op dat er vooral mensen van een oudere leeftijd een rol spelen in de lokale politiek. Naar mijn mening wordt hierdoor de jongere generatie weinig vertegenwoordigd. De jeugd is altijd de toekomst en daar moeten we zeker in de politiek mee bezig zijn.

Naast mijn politieke aspiraties heb ik een passie voor muziek. Mijn muzieksmaak varieert enorm. Het is vooral afhankelijk van waar ik zin in heb of wat bij de situatie past. The Doors kan bijvoorbeeld altijd. Daarnaast speel ik zelf graag op mijn basgitaar en gitaar. Dit jaar doe ik voor de zesde keer mee met de Veen Gaat Vreemd als bassist.

Tot slot wil ik zeggen dat ik ernaar streef om de aankomende tijd een veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Het is mijn doel om zo bij te kunnen dragen aan de samenleving en iets te kunnen betekenen binnen de partij.

Met(al) vriendelijke groet,

Niels van Capel


Terug naar overzicht