Kelly Straver uit Roelofarendsveen

Hallo,

Mijn naam is Kelly Straver - van der Wereld, ben 30 jaar en woon al mijn hele leven in het prachtige Roelofarendsveen! Ik ben getrouwd met Marcel Straver en samen zijn wij de trotste ouders van onze dochter Lenthe (bijna 3 jaar).

Ik werk als projectondersteuner bij HLTsamen, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen, waar ik op dit moment werk aan de Centrumplannen voor Hillegom.

Sinds een jaar of 4 ben ik vrijwilliger bij de VAKantiespelen Alkemade, waar ik hoofdleiding ben van het open huis van de huttenbouw Roelofarendsveen/Oude Wetering. Een ontzettende leuke klus, waar ik elk jaar weer veel energie uit haal! Als hoofdleiding ben je niet alleen tijdens de huttenbouw zelf actief, een groot deel zit in de voorbereiding. Van inkoop tot planning tot werving van vrijwilligers tot het bedenken van creatieve oplossingen: alles komt voorbij en dat alles tegen een minimaal budget. Altijd weer een uitdaging, maar als we maandagmiddag alles weer opgeruimd hebben, heb ik direct alweer zin in het komende jaar!! Blije kinderen, tevreden ouders en een groot koppel enthousiaste vrijwilligers: genieten!

Kelly in de politiek:

Alweer 10 jaar ben ik betrokken bij Samen voor Kaag en Braassem, waarbij ik de laatste 4 jaar in de gemeenteraad mocht plaats nemen. Daarvoor ben ik onder andere burgerlid en bestuurslid geweest. De afgelopen jaren ben ik met verschillende onderwerpen aan de slag geweest. Ik ben woordvoerder voor alles op het sociale vlak, maar ook heb ik mij bijvoorbeeld verdiept in de nieuwe methode van afvalinzameling, rioleringsplannen, duurzaamheid en participatie.

Naast mijn gezin, mijn werk en mijn werk voor de gemeenteraad, breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Ook ben ik gek op lezen en kijk ik graag een paar afleveringen op Netflix. Bijvoorbeeld The Blacklist en Designated Survivor.

Groet, Kelly


Terug naar overzicht