Ger van Emmerik uit Oude Wetering

Ik woon in Oude Wetering, maar ben een geboren Veender.

Getrouwd met Wendy Zaal en 2 meiden…Tess en Loes die wonen sinds kort in Leimuiden.

Een paar jaar gewoond op het Noordeinde bij de Kakelwurft daarna Narcisstraat via de Schoener naar de Zonnedauw.

Na mijn middelbare school bij de Mariniers gediend voor 4 jaar samen met mijn broer Hans.

Daarna bij diverse Ministeries en diverse gemeenten gewerkt rond de Braassem (Alkemade, Liemeer, Sassenheim en Teylingen). De laatste jaren bij de gemeente Oegstgeest. Ik werk als Senior Facilitaire Zaken. Gebouwenbeheer, werkplekinrichting, catering, aanbestedingen en nog meer werkzaamheden. Heel divers dus maar ook op het gebied van Documentaire informatievoorziening heb ik mijn inbreng. Denk daarbij aan Zaaksysteem (zaakgericht werken) en alle ontwikkelingen op dit gebied.

Ik ben een levensgenieter…ik hou van vakanties, uitgaan, sporten (voetbal, tennis, skiën en fietsen) en gezellig samenzijn. Met mijn gezin en broers vaak op stap (Daltons….wel 5).

Ik ben op dit moment werkzaam binnen de supportersvereniging van DOSR en ook op het gebied van de toekomstige ontwikkelingen van de vereniging (Sportpad ontwikkelingen). Ik heb meer dan 20 jaar bij de vrijwillige brandweer gezeten. En training gegeven aan voetbal, seniorengym en Judo.

Ik ga graag naar optredens (ook die van mijn broers) en kijk graag sport. Als we tijd hebben kijken we op Netflix Scandinavische detectives. Is een aanrader.  

Speerpunten zijn er veel, omdat ik breed ingezet wordt bij SVKB. ik denk dat de nieuwe omgevingswet toch wel erg belangrijk gaat worden met de focus op ontwikkelingen, bestemmingsplannen, duurzaamheid, groen en blauw. Daarnaast is veiligheid een belangrijk onderwerp en heb ik veel aandacht voor het maatschappelijke veld.

Mijn motto:  Zonder de dalen geniet je niet van de pieken.

Mijn toegvoegde waarde. Ik heb een heel erg groot sociaal netwerk en heel veel (gemeentelijke) politieke ervaring. Verder ben ik toegankelijk en sociaal. Wil het er graag over hebben…


Terug naar overzicht