Voorkeurstemmen en wat nu?

Allereerst wil ik, Hein Hoogenboom, iedereen bedanken die op mij heeft gestemd. Ik neem aan dat de stemmen ook voor Samen voor Kaag & Braassem zijn en niet alleen voor mij.                                                                                                     

Toen mij werd gevraagd of ik op de kieslijst zou willen voor Samen voor Kaag & Braassem heb ik ja gezegd omdat ik wilde bijdragen om SvKB op de eerste plaats te helpen en dat is bijna gelukt.                                                          

Ik heb nooit vermoed zoveel voorkeurstemmen te trekken. Voor de eerste keer op de kieslijst, plek 11. Kennelijk hebben veel inwoners van Woubrugge groot vertrouwen in mij. Dat geeft een dilemma, wel of niet in de raad zitting nemen. Na goed nadenken heb ik tenminste drie redenen om dat niet te doen.

  • Op maandag- en woensdagavond kan ik niet aanwezig zijn in het gemeentehuis. Dat zijn al jaren avonden voor mijn gezin.
  • Ik zou niet in de plaats willen komen van Kelly Straver- Van der Wereld die al jaren goed functioneert in de raad. Ik vind dat je een goed draaiende molen niet moet vervangen.
  • Ik blijf zeker op de achtergrond mee denken en werken om te kijken of er toch een mogelijkheid is om de volgende keer echt de grootste partij van Kaag en Braassem te worden..

Nogmaals dank voor het vertrouwen!

Hein Hoogenboom


Terug naar overzicht