Ledenbrief van de voorzitter SvKB

Geachte leden,

De verkiezingen zijn weer achter de rug, we zitten alweer in onze evaluatie periode. Afgelopen donderdag, 24 maart, met het bestuur besproken en donderdag, 31 maart met alle kandidaten van de kieslijst van Samen voor Kaag & Braassem. Ook met jullie willen wij, na Corona en na de verkiezingsperiode weer graag in contact. Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor de ledenvergadering van SvKB die gepland staat voor dinsdag 24 mei 2022 in het Schoolhuis, Herenweg 22, 2465 AC Rijnsaterwoude om 20.00 uur.

Evaluatie is een belangrijk onderdeel van positioneren of herpositioneren en dus is het voor het bestuur belangrijk wat jullie hierover mee te geven hebben. Wij, als bestuur, hebben deze verkiezingsuitslag zeker niet aan zien komen. Wij vinden dat we een mooi verkiezingsprogramma hebben en 20 echt enthousiaste kandidaten op de lijst. We zijn benieuwd hoe jullie de verkiezingen ervaren hebben. Waar hebben we het laten liggen, waar zijn we kiezers kwijtgeraakt?

26 maart, was het eerste gesprek met de informateur. Hij spreekt alle fracties om af te tasten op welke manier we met elkaar weer verder kunnen. De bedoeling is uiteraard om weer met een zo goed mogelijk programma onze inwoners te dienen. Fred Zoetendaal en Kees Uit den Boogaard gaan deze gesprekken voeren waarbij Petra van der Wereld op de achtergrond mee overlegt. Deze constructie is zo gekozen omdat haar wethouderschap soms knelt in belangen, maar zo gaat dat goed.

Bij deze dus de datum voor de ledenvergadering, leg hem vast, ik hoop vele van jullie te mogen begroeten op 24 mei.

Met groet, Kees Uit den Boogaard.


Terug naar overzicht